Serious fun

programma's voor kinderen
van 4 maanden tot 12 jaar


 

Ons verhaal

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Niet-competitieve, vrolijke & stimulerende omgeving
 • Vaardigheden en zelfvertrouwen waar kinderen de rest van hun leven profijt van zullen hebben
 • Meer dan 300 locaties wereldwijd


Vakantie-programma's

 

3 tot 8 jaar
Verjaardagsfeestjes

 

1 tot 12 jaarKleutergym & Peutergym Den Haag: spelenderwijs groeien


Peutergym & Kleutergym Den Haag

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een leuk en actief peutergym programma voor ouder en kind ontwikkeld. De focus ligt op het ondersteunen van het ontwikkelingsproces gedurende de eerste drie jaren. De eerste drie jaar zijn erg belangrijk voor uw kind en wat is er nou leuker dan spelenderwijs dit ontwikkelproces te ondersteunen? Door de wekelijkse lessen wordt de basis hiervan gelegd en zal uw kind al snel nieuwe mijlpalen bereiken, zodat uw kind goed is voorbereid op moeilijkere uitdagingen in de toekomst.

Neem een kijkje in onze mooie gym!

Peutergym: Samen met uw kind bewegen en plezier maken

De peutergym lessen zijn geschikt voor kinderen van 4 maanden tot 3 jaar oud. Tijdens de lessen richten wij ons op drie aspecten die zijn onderverdeeld in:

 • 'Citizen Kid': De focus ligt hierbij  op de sociale ontwikkeling van uw kind, waaronder de zelfstandigheid, openstaan voor nieuwe omgevingen en samenwerking.
 •  ‘Get Moving': Fysieke kracht en spiercontrole staan centraal in de lessen van deze dimensie. Ook ondersteunen we de ontwikkeling van de coördinatie en het evenwicht van uw kind.
 • ‘Brain Boost': Ook de basis van het ruimtelijk inzicht en het waarnemingsvermogen, worden in deze periode gevormd. We laten uw kind spelenderwijs kennis maken met kleuren, getallen en letters. Ook gaan we bezig met taal, het probleemoplossend vermogen en de zelfexpressie van uw kind.

Leuke en leerzame kleutergym lessen

Voor de kinderen die al iets ouder zijn hebben we leuke en gezellige kleutergym lessen. Deze lessen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 jaar tot 6 jaar. Rond deze leeftijd zijn de kinderen in staat om zelfstandig de avontuurlijk en leerzame lessen te volgen. 

Ook bieden we gymnastieklessen en turnen aan voor de kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

De belangrijkste pluspunten van The Little Gym:

 • Gezellig en professionele instructeurs
 • Veilige en stimulerende omgeving
 • Positieve en niet competitieve sfeer
 • Kleurrijk en net centrum

Naast de gymprogramma’s is het bij ons ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te organiseren.

Gratis en vrijblijvend een instructieles volgen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken door te bellen op 070 300 0992 of door het volgende contactformulier in de vullen.

 

zaal1 

zaal3

zaal4