blogHeader

5 Moduri de a-ţi face prietene în rândul mămicilor

FR 5 Ways to Make New Mom FriendsNu este întotdeauna simplu să-ţi faci prieteni atunci când devii mamă. Este ca atunci când stai la cantină în prima zi de şcoală, înconjurată de străini şi te întrebi unde te-ai potrivi – dar de data aceasta te afli pe terenul de joacă, ai un copil în braţe, tocmai ai terminat de cântat „Roţile autobuzului” pentru a 1.000-a dată şi îşi doreşti să ai o conversaţie cu un adult. Ceri prea mult?

Indiferent dacă eşti la piaţă, la locul de joacă sau la The Little Gym, ca nouă mămică cauţi în mod constant noi prietene în rândul mamelor, dornică să ai o conversaţie despre ORICE. Indiferent unde eşti, ideea de a-ţi face prietene noi nu trebuie să te sperie sau să te streseze și mai mult. Iată 5 trucuri pentru a-ţi face cu uşurinţă prietene noi în rândul mamelor.

  1. IEŞI DIN CASĂ. Nu, serios. Cum vei cunoaşte o nouă prietenă minunată din rândul mamelor dacă stai în casă toată ziua? Ieşi de acolo implicându-te într-un grup de mame sau întâlnire între mame. Înscrie-te împreună cu cel mic la o lecţie Părinte/Copil la The Little Gym. Sau     îndreaptă-te către locul de joacă şi caută o mamă cu care ai putea avea ceva în comun. Ar putea fi începutul unei frumoase prietenii!
  2. Găseşti o prietenă? Ia-i informaţiile de contact! Nu fi timidă! Descoperirea unei prietene în rândul noilor mame este precum o întâlnire romantică… dacă descoperi o mamă care îți place, ia-i numărul de telefon pentru a o putea revedea. Chiar dacă nu vă mai aveți nimic în comun a doua oară, nu poţi spune că nu ai încercat!
  3. Planifică o întâlnire la joacă. Ai găsit o mamă care îţi place? Iar aceasta are un copil de aceeaşi vârstă ca şi al tău? BINGO! Planifică o întâlnire la joacă! Acesta este cel mai bun mod de a face mamele să vorbească – între ele.
  4. Planifică o întâlnire între „Mămici”. Găseşte o bonă sau convinge-ţi partenerul să stea cu cel mic, este timpul pentru o noapte în oraş între mame! Luați-vă ceva de băut sau cina şi bucură-te de o noapte fără copil alături de noua ta prietenă! Şi mamele merită o noapte de relaxare!
  5. Fii tu însăţi. Aceasta este cea mai bună modalitate de a găsi prieteni adevăraţi, care vor fi alături de tine o viaţă.


Este posibil ca găsirea unor prietene în rândul mamelor să nu fie întotdeauna simplă, dar faptul de a avea una sau două prietene cu adevărat grozave face diferenţa. Prin urmare, data viitoare când te afli la cumpărături, la locul de joacă sau chiar la The Little Gym, nu fi timidă – porneşte o conversaţie şi vezi unde te duce! Balta are peşte şi în curând vei avea un grup de prietene minunate din rândul mamelor care vor rămâne alături de tine o viaţă.